Milz ft Timbaland
Miley és Timbaland felénekeltek a duettet a "We Belong To The Music" című dalt és Miley legújabb albumában is bent lesz
Videóklippről még nincsen hír nem lehet tudni ,hogy lesz de ha lesz akkor itt megtalálod

http://3.bp.blogspot.com/_mupIVJbjvuU/SxQV31NpZbI/AAAAAAAAAWY/HF9hJtnbiyQ/s1600/Timbaland+-+We+Belong+to+The+Music+(FanMade+Single+Cover)+Made+by+Zach.png
Itt a szám!<--KATT!!

Miley-t a 2010-es Kids Choice Awards-on 4 kategoriában is jelölték.

Íme a kategoríák és a vetélytársak:

Favourite TV actress:
-Miranda Cosgrove
-Miley Cyrus
-Selena Gomez
-Keke Palmer

Favourite Famale Singer:
-Beyonce'
-Miley Cyrus
-Lady GaGa
-Taylor Swift

Favourite Song:
-Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
-Lady GaGa - Paparazzi
-Miley Cyrus - Party in the USA
-Taylor Swift - You Belong With Me

Favourite Movie Actress:
-Sandra Bullock
-Miley Cyrus
-Megan Fox
-Zoe Saldana

2010.02.15.én Miley szolizni volt.

Készült róla pár paparazzi fotó!

Új képek jelentek meg egy régebbi photoshootból.

Sziasztok!
Találtam képeket és egy videót
amiben,Miley is ott van több sztárral a We are The World
számot énekelték el a szám Michael Jackson száma volt.
A számot a Haitisoknak ajánlják.
Katt ide-Videóért


Csináltam egy kollázst saját készítésű ne lopd el !

 

2010.02.08. Miley Liam-al elment sétálni Toluca Lake City-be

(Nagyobb mértetű képért katt a képre)

 

Miley és az öngyilkosság.

Miley Cyrus

?Ez az egész fantasztikus lehetőség azoknak, akiknek senkijük sincs és egy új, családias jellegű közösségre vágynak, ahol megértik és elfogadják őket? - mondta Miley, aki fontosnak tartja, hogy a depresszió és legijesztőbb szövődménye, az öngyilkosság olyan témává váljon, amiről szükség esetén mernek nyíltan beszélni az emberek

meglepően komoly hangot ütött meg új videójában, ami egy öngyilkosság-megelőző oldal kampánya. Az oldal neve To Write Love On Her Arms, röviden TWLOHA.com, és jelenleg pénzmagot toboroz egy nagyobb online krízis-kezelő központ elindítására.

TWLOHA


 

Noah megint égeti magát.

 Elhoztam a neon.hu új cikkjét,ami nem száll le szerencsétlen Noah Cyrusról:
 

Noah Cyrus nem hátrál meg. Noah Cyrus újra égeti magát. Kapott ugyan kegyetlen kommenteketMiley 9 esztendős kishúga legutóbbi, enyhén botrányos szereplése miatt, és persze megkapta a magáét a NEON-olvasóktól is túl szexi, testhezálló rucijai és magassarkú lakkcsizmái miatt? de egy igazi celebpalánta nem hátrál meg, ha az ajtón dobják ki, az asztalon mászik vissza.

katt ide a videóért!

 Bár tudjuk, hogy Noah csak egy 9 éves kislány, aki még nem látja át cselekedetei súlyát, a családjának azért figyelnie kellene arra, mit engednek neki és hogyan nevelik őt. Az apja szupersztár, a bátyja szupersztár, a nővére szupersztár? érthető, hogy egy családban, ahol a fő érték az ismertség, ő is produkálja magát. De így?? Vajon valóban ez az egyetlen lehetőség az érvényesülésre?

Azért persze vannak értékelhető pontok is a videóban:

  • Noah Cyrus legalább nincs thaiföldi gyerekprostikat idéző ribis öltözékben ezen a felvételen. Tök jól áll neki. (Inkább ez a lengyelpiaci allűrű májlis póló, mint a szűk miniruha neccharkóval.)
  • Noah Cyrus ezúttal nem énekel. Piros pont, legutóbb értékelhetetlen volt a teljesítménye.
  • Noah Cyrus a videóban látható imázsa alapján nyilván megvette az új - februári - IMet, amiben arról is szó esik, miképp csempészhetünk nyarat a télbe egy óriási popnapszemüveggel.

Úgy látszik, Billy Ray Cyrus mostanában inkább karrierjére koncentrál, és végképp feladta a családfősködést.

Minek neki szűzesség gyűrű?!-mikor a pasija nála él!


A család hosszas mérlegelés után úgy döntött, ezúttal is enged lányuk könyörgésének, hiszen Miley mindig is meglehetősen önfejű volt, azonkívül annak idején exével,  Justin Gastonnal, a szexi 20 éves fehérneműmodellel is egy fedél alatt élt 2008-ban a családi házban. Tehát voltaképpen semmi új nincs a nap alatt?
            Az ilyenkor szokás szerint feltűnő, magát megnevezni nem hajlandó forrás csak annyit mondott, hogy Billy Ray-papa és Tish-mama ragaszkodtak ahhoz, hogy Miley és Liam ne egy szobában rakjanak fészket.

?Biztos vagyok benne, hogy a lányom tudja, mi a helyes. Övé a döntés, de mivel még rettenetesen fiatal, jobb, ha közben szem előtt van, és az anyjával mindenben segíthetjük? - mondta a Gossipnak Billy Ray Cyrus.

Miley tudja miért lett ilyen hülye.-az apja.

Megint jöttem egy olyan cikkel ami azt bizonyitja hogy Miley nincs túl jóban az apjával. A cikk mosgt viszont arról szól,hogy erről mit gindolnak ők ketten. Hogy miért mondták azt amit,és hogy melyiküknek van igaza. Most kiderül(t).

Az az esetrötént hogy Miley minap valamikor összeveszett apájval azon,hogy elege van a zenéből,és a saját utjait akarja járni. Hihetetlen módón de azt mondta hogy komolyabb filmekben szeretne játszani. Erre Miley apja mintha Miley rosszt követett volna el,megmondta hogy nem érdekli amit apja mond és hogy kiszállhatna az életéből.

Erről így nyilatkoztak:

Billy: " Azt mondta hogy szálljak ki az életéből,jó én meg is teszem,de már bocsánat de ki a sz*r az apja?? Hát akkor tudják mit?? A jó édes szar sem tart majd vissza attól hogy NE  segítsek neki. És még valami? A világnak miért kell tudni minden kicsinyes vitáról amit én a lányommal váltok?? Tudják mit? Azt üzenem az egész világnak,hogy ne merjenek többet tőlem kérdezősködni!"-mesélte pár órával a vita után az apa. Az interjúsokat is nagyon megijesztette,de persze ő nem fenyegethet meg senkit,csak azért mert Amerika legnagyobb tini sztárja az ő lánya,

Na lássuk hogy erről mit godol Miley: " Szerintem valami súlyos baja, van!! Hadd járjam már a saját utamat... És anyám nem szól bele az életembe,szóval rohadtul nem értem hogy mit ugat!(IGEN EZT MONDTA MILEY!!) Meg aztán olyan kis piti dolgokon szoktunk veszekedni hogy most ez a topp nem jó mert szerinte mindenem kivan. Istenem!! Most mi lesz??? Ő is má'!!  Minek kell neki gyerek?"- így nyilatkoztak az ideges vitapárosok.

Miley beszól!-épp ideje.
Most találtam egy olyan cikket ahol Miey elmondja külömböző sztárocskákról a véleményét,meg hülye szokásaíról.

Katy Perry: " Sokatg találkoztam vele,anyámék oda voltak,mármint attól hogy hogy utálják. Késöbb én is rájöttem: csak egy nagy mellű ribanc aki a rockot és a popot keveri. Mi értelme annak?"

Taylor Swift: "Hát mit ne mondjak,nem vagyok oda érte,kicsit nyávogós,és még a Hannah Montana filmembe is bekönyörögte magát!!! Ez nem igaz! Ja igen,és +ba az Én rendezemőmmel jópofizott! Pfúj!"

Robert Pattinson." Hogy mi a szarért vannak oda érte a kis csajocskák azt nem értem,mikor még az is kiderült hogy festett kocha hasa van...gyerekek,azért ennyire nem kell nyalni valaki seggét,meg hogy sosem mos hajat,az már borzasztó hogy a fején rohad a bőr! És nem igaz hogy folyton azt hajtogatják,hogy gyereket akarnak tőle! És velem mi lesz fiúk??!"

Selena Gomez:" Na már akkor nem csiptem a spinét amikor Nicket le akarta nyulni...meg a turcsika orra! Hogy néz ki?? Az egész alkata valahogy nem jön be,meg csak megjegyzem hogy szerintem kicsi a melle!!!

Miley küzdött a szerepért-keményen.
A világhírű Miley Cyrust először túl fiatalnak és tapasztalatlannak találták a Hannah Montana főszerepére a filmkészítők, ezért elutasították első körben. Az akkor tizenegy éves lány azonban továbbra is kitartóan ostromolta a stúdiót és felajánlotta, hogy a repülőjegyet is kifizeti Burbankbe, csak hogy még egyszer meghallgassák.

Egy évvel késöbb, annak ellenére, hogy valójában nem is rendelkezett színészi tapasztalatokkal, a lány énekhangja és természetes bája meggyőzte a Disney Csatorna vezetőit és szerződtették a címszerepre.

Miután Miley megkapta a szerepet, apja Billy Ray Cyrus részt vett egy meghallgatáson Robbie Stewart szerepére, aki Miley apja a képernyőn. Apa és lánya az első olyan páros, akik a tévében is apa-lánya szerepet játszanak.

A sorozat 2006 márciusában indult útjára, azóta minden országban nagy sikerrel játsszák. A Hannah Montanát naponta sugározzák az amerikai Disney Csatornán és másik 177 ország helyi Disney Csatornáján.

A nagy vita.
Miley nem kaphat meg egy dizájner sátkát. Meglestem hogy emiatt nagyon sokat veszekszik az apjával,mert egyre több dolgot nem enged meg ismét. Tudom írtam már ehhez hasonlót,de azért ezt halgassátok meg.

" A nagy  veszekedésben Miley olyanokat vágott hozzá apja fejéhez,hogy minek csinálták meg őt,és hogy nem kellett volna kibékülniük,mert hisz látják csak egy hisztis kis p**sa lett belőle. És azt is apja fejéhez vágta,hogy nem szabadott volna hogy legyen egy huga,mert neki nagyon kersztbe tesz hogy elveszi tőle a hírnnevét."
Miután ezeket az apjához vágta,Billy csak anyitt fűzött hozzáű,hogy semmi mást akkor nem kap. Ha egy  "ekkoran nyávogós p*csa" nem tud megelégedni semmivel akkor ennyi neki.

Itt jöna képbe a kishug,akinek Billy mérgében elmondta a hírnév lopást,hogy nem is igaz,és hogy nem veszi el a hírnevet.

Miley ekkor a pletykák szerint megfogta és bevágta az ajtót apja  elött. Billy viszont nem ment utána,hanem hagyta lányát elmenni. Egyesek szerint Miley azt is mondta hogy nem jön többet vissza. 
Hogy ebből mi igaz azt döntsétek el. A média világa megállíthatatlan =) Szerencsére. :)

Szívbetegségben szenved?.

A Hannah Montana 17 éves sztárjának nem elég, hogy már gyerekkorában nyakába szakadt a hírnévvel járó őrület, még a szíve sem bírja jól a stresszt. Nem jó hivatást választott.

Az orvosok szerint egyáltalán nem súlyos Miley Cyrus állapota, celebünknek ugyanis tachycardiája van, vagyis időről időre szaporán kezd el verni a szíve. Ezt főleg a stressz okozza, ami ugye a sztársággal elég gyakran együtt járó tünet. Bár mi aggódnánk Miley helyében, hogy a túlzott idegeskedés egyszer szó szerint a sírba viszi, ő egészen egyedi megoldást talált arra, hogy egy feszült helyzetben megnyugtassa magát.

 "Ha stresszes szituba keveredek, egyszerűen megpróbálok a háttérbe húzódni, visszavonulni, és elképzelem, hogy 10 évet előre utaztam az időben. Aztán elképzelem, hogy ami idegesített változtat-e egyáltalán valamit azon, ahol 10 év múlva szeretnék lenni. Általában semmit sem. Ez megnyugtat. Szinte mindig segít nekem ez a trükk."

 

Miley megfenyegette.

Egy amerikai magazin szerint Miley "erőszakol". Ami annyit jelent hogy Miley Cyrus győzködi Taylor Swiftet hogy ő is tetováltassa a szöveget a melle alá,ami neki is van(miley-nak). Azt írják, hogy Miley folyton azzal jön hogy elintézi hogy az alkonyatsztárja a másik Taylor ne keverjen veled vagyis Taylor Swifttel. Ez lenne a fenyegetés,az erőszakon pedig azt értik hogy, Miley egyszerűen megfogta Miss Swift kezét,és azt monda,hogy-ha nem,akkor nem. Viszont ezt még visszakapja.   Enyje-Enyje Miley! Ez igaz lenne? Ha ez nem lenne elég,itt van az egész cikkből a tetoválós rész:

"A tizenhét éves Hannah Montana sztár arról győzködi popsztárocska haverját, hogy varrassa fel a Csak lélegezz szavakat a bal melle alá, ahogyan ő tette, írja a National Enquirer. Mi ad isten Taylor- akinek egyelőre semmilyen testékszere nincsen - közölte, hogy ő viszolyog mindenféle tetoválástól, és visszautasította a lehetőséget."

"Anyám megölne" - nyilatkozta a húsz éves énekes. - "Ráadásul totálisan feleslegesnek is tartom."

Miley kishuga megint nem bírt magával!

MIley huga-Noah megint a közép pontba akar lenni-A videon is látszik ,hogy Miley vissza szeretné húzni és mondja neki ,hogy ne csináld"!
De őt ez nem érdekli és énekel,táncol....

Miley Kishuga megint a középpontba

 

Oldalmenü
Naptár
Szavazás
Szerinted Noah újabb botrányai ciki?
Igen! ....nagyon!
Aha!
Hát..nem is tudom!
Nem!
Nem olvastam még a cikket!